Skip to main content

Sport

Veslování na trenažérech 13. 3. 2009, Shopping centrum

Výsledky : Dagmar Musilová (6.A) získala v kategorii 6. - 7. tříd 1. místo, Nikola Ostřížková ve stejné kategorii 4. místo a Tomáš Gorner 2. místo. 3. příčku vybojovala Sandra Šebestíková mezi 8. a 9. třídami. Gratulujeme. Dále nás reprezentovali: Z 5.A - Josef Reis, Marcel Csontos, Lenka Krontorádová a Aneta Straková. Z 8.A - Michaela Vaculíková, Lukáš Tuček, a Jaroslav Kroupa, ze třídy 9.B pak Radim Lenkovič.

Přehazovaná 5. 2. 2009, regionální kolo – CH. N. Ves

Starší žákyně se umístily na skvělém 3. místě. Družstvo ve složení - Kokrhelová Sabina, Kocúrová Martina, Sokolová Kristýna, Tichánková Lenka, Vaculíková Michaela (všechny 8.A), Sítková Eva (9.A). Mladší žákyně získaly pěkné 4.místo- Barboříková Petra, Hanzlová Pavlína, Purerová Silvie, Štefková Lucie (7.A), Musilová Dagmar, Černá Eliška, Ostřížková Nikola (6.A) Gratulujeme.

Šplh - 4. 2. 2009

Dne 4. 2. 2009 se naši žáci zúčastnili okresního přeboru ve šplhu na ZŠ Slovácká. Žákům se dařilo a přinesli si skvělá umístění. V kategorii 1.-3. třída vybojovala Kateřina Dostálová (3.B) 2.místo, v kategorii 4.-5. třída skončila Denisa Kadlíčková (5.A) na 3.místě a v nejstarší kategorii 8.-9. třída se umístil Yevhen Petushynskyy (9.A) na 2.místě. Dále školu reprezentovali: Josef Stachovicz, Marcela Krontorádová, Livie Košutková a Martin Margetaj. Gratulujeme.

Branný závod "O pohár starosty"

V rámci sportovního dění byl dne 16. října pořádán v Kančí oboře jíž pátý ročník branného závodu "O pohár starosty". Naše škola měla zastoupení ve všech kategoriích. Družstva mladších žákyň a stejně tak i mladších žáků skončila na 4. místě. Dobře zabodovala naše starší děvčata, která získala 2. místo. Toto družstvo soutěžilo ve složení : Kateřina Benadová, Petra Barboříková (obě 7.A), Šárka Gazdíková, Lenka Tichánková a Martina Kocúrová ( 8.A). Gratulujeme.

První sportovní zpráva ze školního roku 2008/2009

"Běh naděje". Chlapci z 8. a 9. tříd podpořili 10. září 2008 humanitárně společenskou sportovní akci s názvem "Běh naděje". Tím se postavili za slogan ,,pojďte s námi proti rakovině. Do samotného běhu se zapojilo 221 startujících.