Dne 3. října se pod záštitou naší školy a AŠSK konalo okresní kolo Přespolního běhu. I přes nepřízeň počasí se běžci různých věkových kategorií, po uvítání a připravení ve škole, přesunuli do lesa směrem na Valtice na 1,5 kilometrovou trasu, která byla v deštivém počasí náročnější než jindy. 

Dne 3. října se pod záštitou naší školy a AŠSK konalo okresní kolo Přespolního běhu. I přes nepřízeň počasí se běžci různých věkových kategorií, po uvítání a připravení ve škole, přesunuli do lesa směrem na Valtice na 1,5 kilometrovou trasu, která byla v deštivém počasí náročnější než jindy. Největší úspěch zaznamenaly naše dvě dívky v kategorii starší žákyně. Skvělé 1. místo obsadila Daniela Vitvarová (7. A) a 3. místo Viktorie Košutková (8. A). Děvčatům moc blahopřejeme a přejeme mnoho dalších sportovních úspěchů.

Za dobrou reprezentaci naší školy děkujeme všem ostatním běžcům: F. Staněk (6. A), T. Dostál, F. Helešic, F. Navrátil, A. Valeš, O. Zapletal, L. Lepková, E. Šilhanová (7. A), T. Stánok (8. B).

Mgr. Jitka Martínková a Mgr. Ludmila Výborná