V úterý 6. prosince na naší škole proběhl již tradiční Den otevřených dveří, během kterého si rodiče i přátelé školy mohli prohlédnout všechny učebny a třídy, jejichž funkci jim ozřejmily žákyně osmého ročníku, které působily jako průvodkyně.

 V úterý 6. prosince na naší škole proběhl již tradiční Den otevřených dveří, během kterého si rodiče i přátelé školy mohli prohlédnout všechny učebny a třídy, jejichž funkci jim ozřejmily žákyně osmého ročníku, které působily jako průvodkyně. Zároveň byli v každé odborné učebně k dispozici další dva žáci, kteří mohli průvodkyně doplnit ve výkladu týkajícího se dané učebny a jejího využití a vybavení.

Celý Den otevřených dveří začal již v dopoledních hodinách, kdy se děti z mateřské školy přišly podívat na vzorovou hodinu, aby zjistily, jak to ve škole vypadá a co je od září příštího kalendářního roku čeká. Dále děti zhlédly také několik velice zajímavých fyzikálních pokusů, které si pro ně připravili žáci šestého ročníku pod vedením Ing. Marie Šmídové. Tyto pokusy žáci předváděli také odpoledním návštěvníkům.

Po skončení Dne otevřených dveří následovaly třídní schůzky a konzultační hodiny. 6. prosincem zároveň na škole začalo vánoční těšení, kterého se účastní všechny třídy a zaměstnanci školy.

Mgr. Jana Křepelová