Dne 8. prosince 2015 proběhl na naší škole již tradiční den otevřených dveří. Dopolední program byl věnován hlavně dětem z MŠ Na Valtické. Předškoláci měli možnost prohlédnout si celou školu spolu s doprovodným komentářem vyučujících, strávit jednu vyučovací hodinu v 1. ročníku a poznat tak, co je při nástupu do 1. třídy čeká.

 Dne 8. prosince 2015 proběhl na naší škole již tradiční den otevřených dveří. Dopolední program byl věnován hlavně dětem z MŠ Na Valtické. Předškoláci měli možnost prohlédnout si celou školu spolu s doprovodným komentářem vyučujících, strávit jednu vyučovací hodinu v 1. ročníku a poznat tak, co je při nástupu do 1. třídy čeká.Odpoledne byla škola otevřena rodičům a širší veřejnosti, kterým byly zpřístupněny všechny odborné učebny i kmenové třídy. Příchozím se věnovali vybraní žáci 8. ročníku jakožto průvodci. Návštěvníci tak měli možnost poznat místní vzdělávací prostředí a prohlédnout si povedenou vánoční výzdobu, která je k vidění v každém koutě školy a navozuje tak všudypřítomnou příjemnou atmosféru vánočního těšení.

Dnem otevřených dveří začal na naší škole čas vánočního těšení a všichni zaměstnanci i žáci ZŠ Na Valtické přejí touto cestou klidné vánoční svátky plné pohody, rodinného klidu a štěstí a zároveň také šťastný Nový rok.

Jana Křepelová

Foto: Mgr. Zdeňka Hošková