Dne 9. 3. 2023 k nám zavítal na besedu břeclavský rodák Honza Příborský, který přeplaval ve svých 21 letech kanál La Manche.

Besedu jsme s Honzou rozdělili na dvě části, kdy v první hodině žákům představil prezentaci a video svého životního sportovního výkonu a v druhé hodině jsme se přesunuli do tělocvičny a společně si zacvičili.

Honza svým přístupem ke sportu motivoval žáky k dosahování vyšších osobních cílů a zájmu o pohybovou aktivitu.

Reakce žáků mluví za vše 😊

Jan Drmola

Bavilo mě to. Nejvíce se mi líbilo video, jak jste přeplaval La Manche, viděl jsem, že umíte dobře cvičit, jsem rád, že jste došel a povyprávěl jste nám. Asi nejmíň mě bavilo, jak jste ukazoval na mapě, ale nebylo to špatné, ukázal jste nám, co umíte, takže jsem rád.

Eleonora Chuiko

Všechno se mi líbilo. Jeho příběh se mi opravdu líbil. Měl také skvělé triky, například, jak stál na rukou nebo vylezl na laně. Motivoval mě k lepšímu a teď se chci naučit sportovat. A ještě bych chtěla vidět nějaké triky.

Vanesa Musilová

Líbilo se mi v tělocviku, jak nám Honza ukazoval, co umí a jak uměl stručně vyprávět. Měl to hezky připravené, knížka se mi líbila a jeho film byl strašně zajímavý. Líbilo se mi, jak cvičil na kruzích. Byla to pro mě velká motivace.

Šimon Otčenášek

Mně se líbilo úplně všechno, vyprávění i tělocvik. Dalo mi to motivaci – cvičím a posiluju.

Mgr. Jitka Martínková