Aktuality

V úterý 10. 6. 2014 jsme se setkali na vlakovém nádraží v Břeclavi a vyrazili jsme do nedalekého Mikulova. Naším cílem byl Svatý kopeček. Jelikož celý týden panovala šílená vedra, bylo nám jasné, že výstup nebude ničím jednoduchým.

V úterý 10. 6. 2014 jsme se setkali na vlakovém nádraží v Břeclavi a vyrazili jsme do nedalekého Mikulova. Naším cílem byl Svatý kopeček. Jelikož celý týden panovala šílená vedra, bylo nám jasné, že výstup nebude ničím jednoduchým. Naše tušení se potvrdilo jako správné, cesta nahoru nám dala opravdu zabrat. Ale výsledek stál za to - z vrcholu kopečku jsme měli krásný výhled na celé město i jeho okolí. Po sestupu dolů jsme si na náměstí všichni dali zaslouženou porci zmrzliny a vyrazili na prohlídku zámecké zahrady.

Po prohlídce zahrady jsme se vrátili na vlakové nádraží, odkud jsme vyjeli zpátky do Břeclavi. Tam náš výlet ovšem nekončil. Vrátili jsme se do školy, kde jsme se ubytovali, připravili si věci na přespání a zahráli si deskové a karetní hry. V podvečerních hodinách jsme společně opekli buřty u ohně a natrhali si sladké třešně ze školní zahrady. Výlet jsme zakončili společným přespáním ve školní družině.

Mgr. Jitka Martínková a Mgr. Lenka Chadimová