Aktuality

Ve čtvrtek dne 20. prosince 2012 se konal v tělocvičně naší školy ŠKOLNÍ KARNEVAL.

Konal se první ročník této akce, ale vzhledem k pozitivnímu ohlasu z řad žáků i pedagogů není vyloučeno, že se školní karneval bude konat pravidelně, a to vždy v týdnu před vánočními prázdninami.
Školní karneval začal v 10.00hod ve školní tělocvičně. Tato učebna, která jindy slouží k různým tělovýchovným aktivitám, byla k této akci příležitostně vyzdobena a připravena. Podél tělocvičny byly rozvěšeny různě barevné nafouklé balónky, krepový papír v různých tvarech, nechyběly samozřejmě také konfety apod. Na programu byl rej masek, tančení na pomalejší, živější i poněkud rychlé hudební skladby v žánru populární hudby. O hudební mix se skvěle postaral Tomáš Darmovzal z 9. A. V maskách tančili nejen žáci 1. a 2. stupně, ale pozadu nezůstala ani většina pedagogického sboru (včetně vedení školy).
Během rejdění masek předem zvolená komise z řad vyučujících školy pečlivě vybrala tři nejzajímavější a nejhezčí masky. Žáci a žákyně, kteří získali tato první tři místa, byli následně odměněni pěknými cenami (např. knihy různého žánru, hezké tužky a další potřebné věci). Třetí místo získal Martin Hrabovský (6. A), na druhém místě se umístila Lívia Košutková (9.A) a nejvyšší příčku, tedy první místo, získal Josef Stachovitz (7.B). 

Mgr. Damborská E.