Aktuality

Upozorňujeme všechny strávníky, že od úterý 28. 8. 2012 přechází naše škola z technických důvodů na nový systém internetového objednávání obědů. Prosíme všechny strávníky, kteří mají zájem o využití této služby, aby si v době od 28. 8. 2012 do 14. 9. 2012 (8.00 - 11.30) vyzvedli ve školní jídelně nové přihlašovací údaje (jméno a heslo). Bez těchto údajů není možné obědy objednávat přes internetové stránky naší školy. V případě problémů s internetovým objednáváním obědů kontaktujte školní jídelnu – telefonicky (519 334 311) nebo e-mailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Další informace:
Po prvním přihlášení je nutné si HESLO ZMĚNIT. Po vyplnění nového hesla klikněte na ZMĚNIT HESLO. Druhé přihlášení se starým heslem NENÍ MOŽNÉ!
Pokud si po přihlášení vyberete (zrušíte) oběd v nabídce kliknutím vedle příslušného jídla, je NUTNÉ dole v zobrazeném okně VŽDY kliknout na ULOŽIT ZMĚNY.
Potvrzení objednávky je možné si nechat zaslat na Vámi zvolený e-mail. Po přihlášení do internetového objednávání obědů klikněte nahoře na NASTAVENÍ ÚČTU, vyplňte Váš e-mail, zaškrtněte ODESLAT POTVRZENÍ O OBJEDNÁVKÁCH NA MŮJ E-MAIL a klikněte na ULOŽIT
Čipy se nemění, zůstávají stejné.

Děkujeme za pochopení