Aktuality

V tomto školním roce se naše škola opět zapojila do projektu Mléko a ovoce do škol. Žáci budou zdarma pravidelně dostávat státem dotované neochucené mléko, mléčné výrobky, ovoce a zeleninu. Mléko do naší školy dodává společnost  Happysnack (www.happysnack.cz) a ovoce firmaBOVYS (www.bovys.cz).


Dodávka mléka a mléčných výrobků bude realizována každou lichou středu v měsíci, na ovoci a zelenině si žáci pochutnají každý týden ve čtvrtek.

Ve škole je v provozu také automat Happysnack, ve kterém si žáci mohou zakoupit výrobky zdravé výživy.  K nákupu v tomto automatu žáci potřebují speciální kartu, na kterou rodiče svým dětem dobíjí kredit. U kartiček z minulého školního roku je třeba prodloužit platnost nejpozději do 30. 11. 2019 (kredit min. 10,- Kč).Pokud nebude stará karta dobita, pozbude platnosti 30. 11. 2019. Pokud žák kartu ztratil nebo poškodil, bude mu v sekretariátu vydána nová. Více informací o dobíjení kreditu na kartu, ceník a sortiment výrobků v automatu je na www.happysnack.cz.